Filtrirajte okvire medija

Izrađujemo ravne okvire filtarskih medija koji se koriste za pričvršćivanje na isključivanje džepa filtera. Okviri filtera su dizajnirani za horizontalnu i vertikalnu ugradnju u jedinicu filtera. Okvir filtera je opremljen venturijevom mlaznicom, što povećava efikasnost sistema regeneracije.

Filtrirajte okvire medija
01

Ravni okviri medijuma za filtriranje


Konstrukcija rama filtra otporna je na uticaj gubitka pritiska medijuma filtera do - 5000 Pa. Okviri filtera su dizajnirani za horizontalnu i vertikalnu ugradnju u jedinicu filtera. Okvir filtera je opremljen venturijevom mlaznicom, što povećava efikasnost sistema regeneracije. Glavna prednost ravnih ramova filtera u odnosu na kružne korpe je efikasna upotreba unutrašnjeg prostora jedinice filtera. Sa istim unutrašnjim prostorom jedinice za filtriranje, ravni ramovi filtera mogu se koristiti za dobijanje više od dva puta površine filtera, za razliku od upotrebe kružnih košara. Standardni dizajn okvira filtera je materijal 11375 sa pocinkovanom površinskom obradom.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog