Pametni autonomni amortizeri

Proizvodimo autonomne amortizere Smart FLAP. Jedinstveno rešenje za klapne koje se ne samo otvaraju ili zatvaraju prema proizvodnoj tehnologiji. Smart FLAP kontrolni amortizeri su savremeni naslednici SMARTeie automatskih zatvarača.

autonomne amortizere Smart FLAP
01

Pametni autonomni amortizeri


Proizvodimo autonomne prigušivače Smart FLAP koji se koriste za potpuno autonomnu regulaciju sistema za izvlačenje. Klapne su opremljene sopstvenim sistemom upravljanja, koji omogućava regulaciju na osnovu vakuuma povezane mašine. Prigušivači rade potpuno nezavisno. Međutim, dozvoljavaju povezivanje na sistem višeg nivoa putem Modbus RTU. Kada su spojeni na vrhunski sistem, klapne se mogu nadzirati, kontrolisati i programirati daljinski pomoću računara ili mobilnog telefona.

Pametni autonomni amortizeri ne samo da se otvaraju i zatvaraju. Njihova apsolutno izuzetna prednost je mogućnost automatskog regulisanja usisnog sistema prema podešenom vakuumu za pojedinačne mašine. Potrebni parametri se mogu daljinski menjati i nadzirati pomoću superiornog sistema. Ako klijent zatraži povećanje usisne snage bilo koje mašine, bez promene snage drugih mašina, sve će urediti u roku od nekoliko sekundi koristeći svoj mobilni telefon.

To je sofisticirani sistem za kontrolu snage ekstrakcije u smislu uštede energije prema upotrebi mašina, koji nema konkurenciju na tržištu.
autonomne amortizere Smart FLAP
02

Koristite na samostalnoj mašini


Prigušivač Smart FLAP može se ugraditi u već aktivirani izduvni sistem bez povezivanja sa sistemom upravljanja tehnologijom. Instaliramo pametne prigušivače na mašine koje su najbliže uređaju za filtriranje.

Automatski prigušivač Smart FLAP regulira snagu usisavanja na konstantnu vrijednost vakuuma i omogućava povećanje usisne snage udaljenijih mašina.
03

Inteligentni sistem upravljanja ekstrakcionom snagom


To je idejno rešenje ekstrakcionog sistema za celu proizvodnu halu. Sve izduvne mašine opremljene su Smart FLAP poklopcima. Ventilatorom centralnog izduvnog sistema upravlja frekventni pretvarač. Autonomni prigušivači održavaju podešeni negativni pritisak mašina i zatvaraju ih u skladu sa radom mašina. Oni primaju zahteve za promenu parametara od superiornog sistema i šalju informacije o izmerenim vrednostima i radnom statusu.
autonomne amortizere Smart FLAP
04

Ušteda električne energije


Smart FLAP sistem zasnovan je na inteligentnim, kontrolnim amortizerima i kontroli izduvnog ventilatora pomoću pretvarača frekvencije. Ovo kontroliše brzinu motora ventilatora. Čak i uz smanjenje od 20% broj obrtaja motora može smanjiti potrošnju za 59% u poređenju sa nominalnom vrednošću ulazne snage. Osetljivo podešavanje frekvencije prema trenutnim potrebama izduvnog sistema omogućiće vam da značajno prilagodite energetske potrebe izduvnog sistema.
autonomne amortizere Smart FLAP
05

Uvek pratite efikasnost svoje proizvodnje na mreži


Kada je povezan sa centralnim sistemom upravljanja i internetskom vezom, sistemom Smart FLAP se može daljinski upravljati pomoću računara, telefona ili tableta, tako da ćete imati apsolutni pregled nad radom sistema za izvlačenje. Možete daljinski proceniti učestalost upotrebe proizvodnih mašina i istovremeno proceniti uštedu električne energije.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog