Mali kompaktni filteri

Proizvodimo kompaktne filtracione jedinice koje se mogu koristiti u usisavanju lokalnih izvora prašine kao što su brusilice, zavarivači, roboti za zavarivanje i drugi lokalni izvori prašine.

G&G Micro JET
01

G&G Micro JET


Naše filtracione jedinice G&G Micro JET služe za usisavanje samostalnih mesta rada koje je inače komplikovano ili finansijski zahtevno priključiti na sistem centralnog usisavanja prašine.

Filtracione jedinice tipa Micro JET proizvodimo u dve varijante efikasnosti – za 1200 m3/h i za 2500 m3/h usisavanog vazduha. Reč je o finansijski pristupačnom i kvalitetnom ekvivalentu centralnog sistema usisavanja.
G&G Wood BAG
02

G&G Wood BAG


Filtracione jedinice G&G Wood BAG koriste se za tesarske i drvne pogone manjeg i srednjeg obima. Filtracione jedinice osmišljene su kao mobilni usisavači prašine, masivnog industrijskog dizajna. Usisni transportni ventilator napravljen je od čelika i nudi dugotrajnu otpornost na abraziju od usisavanog materijala. Filtracioni element ima ulaz u gornji deo filtracione vreće što stvara idealne uslove za separaciju odvojene prašine. Protok vazduha nadole iz gornjeg dela nosi čestice prašine i piljevine prema dole u odvodnu vreću.

Filtracione jedinice G&G Wood BAG veoma su efikasni pomoćnici u stolarskim radionicama i kod jednonamenskih mašina za obradu drveta. Zahvaljujući ulazu u gornjem delu creva za filtraciju, filteri G&G Wood BAG imaju niži gubitak pritiska i raspolažu kontinualnom usisnom snagom. Filtere proizvodimo s usisnim kapacitetom 1800 m3/h, 3000 m3/h, 5000 m3/h i 7000 m3/h.
G&G Mini Patro JET
03

G&G Mini Patro JET


G&G Vacuum JET jedinice za filtriranje koje smo proizveli su male jedinice za filtriranje sa ravnim tekstilnim crevima, regenerirane pomoću komprimovanog vazduha. Filteri su dizajnirani za malu snagu usisavanja, ali veliko opterećenje prašinom, abrazivnu prašinu, prašinu od livenog gvožđa i lepljivu prašinu. Izduvni ventilator je deo jedinice filtera, a ispuštanje ventilatora je opremljeno kružnim prigušivačem zvuka i nerastegnutim distributivnim elementom. Regeneracija medijuma za filtriranje odvija se automatski prema trenutnom gubitku pritiska medijuma za filtriranje. To su male, ali visoko nosive jedinice filtera.
G&G Vacuum JET
04

G&G Vacuum JET


G&G vakuumske JET jedinice za filtriranje koje smo proizveli su male jedinice sa ravnim tekstilnim crevima, regenerirane pomoću komprimovanog vazduha. Filteri su dizajnirani za malu snagu usisavanja, ali veliko opterećenje prašinom, abrazivnu prašinu, prašinu od livenog gvožđa i lepljivu prašinu. Izduvni ventilator je deo jedinice filtera, a ispuštanje ventilatora je opremljeno kružnim prigušivačem zvuka i nerastegnutim distributivnim elementom. Regeneracija medijuma za filtriranje odvija se automatski prema trenutnom gubitku pritiska medijuma za filtriranje. To su male, ali vrlo nosive filtarske jedinice.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog