Mali kompaktni filteri

Proizvodimo kompaktne filtracione jedinice koje se mogu koristiti u usisavanju lokalnih izvora prašine kao što su brusilice, zavarivači, roboti za zavarivanje i drugi lokalni izvori prašine.

male kompaktne filtere
01

G&G Micro JET


Naše filtracione jedinice G&G Micro JET služe za usisavanje samostalnih mesta rada koje je inače komplikovano ili finansijski zahtevno priključiti na sistem centralnog usisavanja prašine.

Filtracione jedinice tipa Micro JET proizvodimo u dve varijante efikasnosti – za 1200 m3/h i za 2500 m3/h usisavanog vazduha. Reč je o finansijski pristupačnom i kvalitetnom ekvivalentu centralnog sistema usisavanja.
male kompaktne filtere
02

G&G Wood BAG


Filtracione jedinice G&G Wood BAG koriste se za tesarske i drvne pogone manjeg i srednjeg obima. Filtracione jedinice osmišljene su kao mobilni usisavači prašine, masivnog industrijskog dizajna. Usisni transportni ventilator napravljen je od čelika i nudi dugotrajnu otpornost na abraziju od usisavanog materijala. Filtracioni element ima ulaz u gornji deo filtracione vreće što stvara idealne uslove za separaciju odvojene prašine. Protok vazduha nadole iz gornjeg dela nosi čestice prašine i piljevine prema dole u odvodnu vreću.

Filtracione jedinice G&G Wood BAG veoma su efikasni pomoćnici u stolarskim radionicama i kod jednonamenskih mašina za obradu drveta. Zahvaljujući ulazu u gornjem delu creva za filtraciju, filteri G&G Wood BAG imaju niži gubitak pritiska i raspolažu kontinualnom usisnom snagom. Filtere proizvodimo s usisnim kapacitetom 1800 m3/h, 3000 m3/h, 5000 m3/h i 7000 m3/h.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Uklanjanje prašine iz kamenoloma

G&G Fan BAG filter opremljen je atmosferskom regeneracijom filtrirajućeg medijuma. Regeneraciju obezbeđuju regeneraciona kolica i visokotlačni ventilator. Upotreba uređaja za…

Filter dimnih gasova za energiju

Izravno je dizajniran za odumiranje dimnih plinova s visokim udeom vrućih čestica nesagorljelog goriva. Filter je postao važan funkcionalni dio…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog