Razdjelnici iskre

To su mehanički razdjelnici iskre, dizajnirani za ugradnju u vertikalno vođeni usisni vod ispred uređaja za filtriranje ili u usisni vod iza tehnologije koja proizvodi varnice ili vruće čestice.

Razdjelnici iskre
01

Razdjelnici iskre


Razdjelnici iskre su na svom ulazu opremljeni pasivnim rotorom koji rotira protok vazduha i izdvojenu prašinu. Rotirajuće iskre se centrifugiraju u sedimentacionom delu separatora i izvode iz pomoćne sabirne cevi u rezervoar separatora. Usisani vazduh, bez varnica, nastavlja se kroz izlaznu prirubnicu do uređaja za filtriranje. Separatori varnica služe i za odvajanje varnica i kao separatori krupnijih čestica iz izdvojenog vazduha. Funkcija separatora smanjuje rizik od izgaranja sistema filtera i doprinosi produženju veka trajanja medijuma za filtriranje povezanog uređaja za filtriranje. U slučaju visokog rizika od paljenja, separatori varnica se obično ugrađuju na sistem filtracije u kombinaciji sa automatskim sistemom za gašenje. Da bi separatori pravilno funkcionisali, neophodno je da posuda za sakupljanje bude čvrsto postavljena i da se ne usisava vazduh. Zbog svoje težine, separatori varnica moraju biti ugrađeni na zasebnu čeličnu konstrukciju ili nosač.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Zatim se vazduh dovodi do ciklonskih separatora, gde se odvajaju grube čestice lake frakcije. Ovako zarobljene grube čestice izvode se…

Toplotna izolacija cevi

Istovremeno, toplotna izolacija cevovoda sprečava hlađenje plina unutar trasa cevovoda i doprinosi smanjenju ili eliminisanju mogućnosti kondenzacije pare na unutrašnjosti…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog