Razdjelnici iskre

To su mehanički razdjelnici iskre, dizajnirani za ugradnju u vertikalno vođeni usisni vod ispred uređaja za filtriranje ili u usisni vod iza tehnologije koja proizvodi varnice ili vruće čestice.

Razdjelnici iskre
01

Razdjelnici iskre


Razdjelnici iskre su na svom ulazu opremljeni pasivnim rotorom koji rotira protok vazduha i izdvojenu prašinu. Rotirajuće iskre se centrifugiraju u sedimentacionom delu separatora i izvode iz pomoćne sabirne cevi u rezervoar separatora. Usisani vazduh, bez varnica, nastavlja se kroz izlaznu prirubnicu do uređaja za filtriranje. Separatori varnica služe i za odvajanje varnica i kao separatori krupnijih čestica iz izdvojenog vazduha. Funkcija separatora smanjuje rizik od izgaranja sistema filtera i doprinosi produženju veka trajanja medijuma za filtriranje povezanog uređaja za filtriranje. U slučaju visokog rizika od paljenja, separatori varnica se obično ugrađuju na sistem filtracije u kombinaciji sa automatskim sistemom za gašenje. Da bi separatori pravilno funkcionisali, neophodno je da posuda za sakupljanje bude čvrsto postavljena i da se ne usisava vazduh. Zbog svoje težine, separatori varnica moraju biti ugrađeni na zasebnu čeličnu konstrukciju ili nosač.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog