Rotacione hranilice

Proizvodimo rotacijske hranilice za kontinuirano uklanjanje prašine iz filtarske opreme, ciklonskih separatora i kontinuirano uklanjanje piljevine iz silosa i rezervoara.

Rotační podavač
01

Rotacijske hranilice RPGG


Naši okretni dodaci najčešće se koriste za uklanjanje prašine iz filtarske opreme. Rotacioni ulagač osigurava kontinuirano ili ciklično uklanjanje prašine tokom rada filtera. Zaptivanje trake davača osigurava odvajanje nadpritiska ili podpritiska filtra od okolnog okruženja. Druga uobičajena primena rotacionog davača je uklanjanje prašine ili piljevine iz ciklonskog separatora. U slučaju ciklonskog separatora, potrebno je kontinuirano uklanjati prašinu kako se ne bi pojavila zajedno kod presipavanja separatora s razdvojenim materijalom. Koristimo i naše rotacione davače za uklanjanje materijala iz silosa.
rotační podavač
02

Lopatice s rotacionim dovodima


Uvek biramo noževe rotacionog davača za poseban slučaj upotrebe. Dizajn lopatica razlikuje se na osnovu omera između fiksnog i fleksibilnog dea, broju lopatica i materijala lopatica. Kad se traži rotacioni davač, razumno je specificirati dopremani materijal što više preciznije - njegovu granulometriju i karakteristike.
03

Materijalna izvedba


Rotacijske hranilice izrađujemo od materijala 11375 lakiranog dizajna za uobičajenu primenu. Za upotrebu u prehrambenoj industriji izrađujemo rotacione davače izrađene od 1.4301 materijala. Za delove koji su podložni abraziji, izrađujemo naše rotacione davače, koje je moguće demontirati na odvojene strane, lica i rotore. U slučaju habanja, specifična komponenta može se zameniti.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog