Separatori maglina

Mehanički i elektrostatički separatori maglina za izdvajanje uljne emulzije iz alatnih mašina. Mi isporučujemo kao kompletne proizvode. Sve što treba da uradite je da povežete usisni vod i kabl za napajanje.

Mehanički separatori magline
01

Mehanički separatori magline


Uređaji su namenjeni za odvajanje emulzijskih maglina koje se stvaraju prilikom obrade. Princip odvajanja kapljica ulja iz vazduha je mehanički. Za uređaj nisu potrebni filteri za jednokratnu upotrebu.

Aerosoli se odvajaju pomoću tkanine od nerđajućeg čelika i lamele za odvajanje. Uređaj se isporučuje kao kompaktna jedinica sa ventilatorom za trenutno uključivanje. Filtere isporučujemo s integrisanom električnom razvodnom pločom kojom se regulišu obrtaji ventilatora. Uređaj isporučujemo s mogućnošću usisavanja sa leve i sa desne strane. Dno je konstruisano kao nepropustljiva uljna kada sa priključkom za povezivanje creva za odvod odvojene emulzije. Svi filtracioni ulošci se mogu čistiti i nije potrebno korištenje bilo kakvih jednokratnih uložaka.

Primena
Kao lokalno usisavanje za CNC centre za obradu, za brusilice s hlađenjem pomoću emulzije, kao centralno usisavanje za sisteme sastavljene od više mašina za obradu.
Elektrostatički separatori magline
02

Elektrostatički separatori magline


Uređaj je namenjen za odvajanje uljnih maglina nastalih prilikom obrade. Princip odvajanja kapljica ulja iz vazduha je mehanički i elektrostatički. Za uređaj nisu potrebni filteri za jednokratnu upotrebu.

Aerosoli se odvajaju pomoću tkanine od nerđajućeg čelika, lamele za odvajanje i elektrostatičkog filtera. Uređaj se isporučuje kao kompaktna jedinica sa ventilatorom za trenutno uključivanje. Motor ima elektronsko upravljanje s konstantnom regulacijom obrtaja za usisni kapacitet do 1400 m³/h. Svi filteri, uključujući i elektrostatički blok, mogu se čistiti i nije potrebno korišćenje bilo kakvih jednokratnih ugradnih konstrukcija.

Primena
Za sve alatne mašine u kojima se predmet obrade hladi uljem.

Kao lokalno usisavanje za CNC centre obrade, za brusilice koje koriste hlađenje uljem, kao centralno usisavanje za sisteme sastavljene od više mašina za obradu.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Zatim se vazduh dovodi do ciklonskih separatora, gde se odvajaju grube čestice lake frakcije. Ovako zarobljene grube čestice izvode se…

Toplotna izolacija cevi

Istovremeno, toplotna izolacija cevovoda sprečava hlađenje plina unutar trasa cevovoda i doprinosi smanjenju ili eliminisanju mogućnosti kondenzacije pare na unutrašnjosti…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog