Silosi i rezervoari

Izrađujemo cilindrične silose i rezervoare za piljevinu. Naši silosi opremljeni su sistemom automatskog pužastog pražnjenja materijala. U ponudi imamo silose veličine od 11 m3 do 133 m3.

válcové silo G&G
01

Segmentirani, cilindrični silos G&G


Silos G&G koristi se za skladištenje sitnog drvnog materijala poput piljevine, strugotine i drvenih sjeckalica proizvedenih u postrojenjima za preradu drva. Najčešća primena silosa je za operativno snabdevanje gorivom za kotlarnicu, za operativno snabdevanje materijalom za liniju briketiranja ili se koristi kao skladište materijala za odvoz otpada. Silosi G&G opremljeni su sistemom za pražnjenje cilindra na dnu stožastog dea rezervoara, zatvorenim okretnim dodatkom na izlazu materijala. Pneumatski transport materijala najčešće se koristi za punjenje silosa pomoću filtarskog uređaja koji se nalazi na stropu silosa ili pomoću ciklonskog separatora koji se nalazi isto na stropu silosa. Silosi G&G opremljeni su reljefnim membranama za mogućnost skladištenja eksplozivne prašine, pristupnim ljestvama i suvih cevi. Svi silosi proizvedeni od nas, uključujući DWG crteže i tehničke listove, dostupni su u našem katalogu.
segmentové silo G&G
02

Položaj silosa


Silosi proizvedeni u nas standardno su opremljeni čeličnom konstrukcijom za visinu deponije + 2000 mm iznad razine tla. Prema potrebama klijenta, isporučujemo silose u izvedbi s osnovnom čeličnom konstrukcijom s podvožnom visinom za kamion ili s mogućnosti ugradnje na betonsku podlogu s naknadnim petom materijala do kotlarnice, postrojenja za briketiranje ili drugu obradu. Filtrarska jedinica ili separator ciklona ugrađuje se na sopstvenu čeličnu konstrukciju na stropu cilindričnog silosa. Proizvodimo segmentne silose tako da se sva priprema materijala, uključujući površinsku obradu, vrši u našem proizvodnom pogonu. Tada klijent sastavlja samostalne segmente, za koje, ovisno o veličini silosa, treba oko 1 do 2 dana rada.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog