Usisavanje papirne prašine

Zajedno sa partnerskom kompanijom Golpretech Češka, razvijamo i proizvodimo tehnologije za usisavanje prašine i sečenje papira u štamparskoj industriji. To su tehnologije za kontinuirano vađenje, odvajanje i obradu izrezaka papira, izreza, beskrajnih kaiševa i papirne prašine.

Rotacioni separator
01

Rotacioni separatori za ostatke papira


Rotacioni separatori se koriste za kontinuirano odvajanje ostataka papira od izdvojenog vazduha. Oni su važna komponenta primene ekstrakcije u štampanim operacijama. Rotacioni separatori se koriste ne samo u štamparskoj industriji, već takođe igraju prepoznatu ulogu u sistemima za uklanjanje prašine za tretman komunalnog otpada.
Venturijeve mlaznice za izvlačenje beskrajnih papirnih mreža
02

Venturijeve mlaznice za izvlačenje beskrajnih papirnih mreža


Proizvodimo Venturi mlaznice, koje se koriste za vađenje beskrajnih mreža od papira u štamparskoj industriji. Venturijeva mlaznica je povezana sa pražnjenjem samog ventilatora. Nadpritisak samog ventilatora mlaznica koristi za stvaranje vakuuma na usisnoj putanji beskonačnog reza. Tako se papirna traka usisava bez usitnjavanja ili oštećenja. Ovaj sistem za usisavanje pogodan je i za papirne trake i za beskrajne rezove od plastike ili tekstila.
Ljubitelji čipovanja
03

Ljubitelji čipovanja


Proizvodimo ventilatore za usitnjavanje koji se koriste za vađenje i podelu beskrajnih traka papira. Ventilator je opremljen reznim rotorom sa oštrim lopaticama izrađenim od hardok materijala. Ulazak sečenja u ventilator rešen je ekscentrično, izvan ose rotacije rotora, tako da se papirna traka vodi direktno na rezne ivice rotora i nema namotavanja papirne trake na rotor ventilatora. Izlazni deo ventilatora dizajniran je pod negativnim uglom tako da sprečava začepljenje iseckanih traka na ispusnom otvoru ventilatora. Ventilatori za rezanje su visokog pritiska sa ojačanim kućištem i opremljeni su kontrolnom rupom.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog