Usisni stolovi

Proizvodimo dizajnerske usisni stolovi za profesionalna radna mesta za brušenje i zavarivanje. Vađenje osigurava visoku zaštitu radnika tokom njihovih radnih aktivnosti.

Stolovi za brušenje sa usisavanjem
01

Stolovi za brušenje sa usisavanjem


Proizvodimo usisne brusne stolove, veličine radne površine 1250 mm, 1500 mm, 1750 mm i 2000 mm. Radna površina je opremljena donjim ispušnim sistemom kroz rupe na radnoj ploči. Za najefikasnije vađenje i zaštitu zdravlja radnika, sto je takođe opremljen zadnjim usisnim zidom, koji usisava sitne čestice prašine iz zone disanja radnika. Usredsređeni smo na visokokvalitetnu radioničku obradu stola, zajedno sa visokim nivoom zaštite radnika od štetnih efekata prašine i, na kraju, ali ne najmanje važno, na vanvremenskom dizajnu proizvoda. Stolovi za izvlačenje koje smo proizveli mogu se isporučiti zajedno sa lokalnom G&G Micro JET jedinicom filtera ili u varijanti za povezivanje sa centralnim usisavačem prašine.
Stolovi za zavarivanje sa usisavanjem
02

Stolovi za zavarivanje sa usisavanjem


Proizvodimo stolove za zavarivanje izduvnih gasova, veličine radne površine 1250 mm, 1500 mm, 1750 mm i 2000 mm. Radna površina je izrađena od perforirane metalne ploče, koja obezbeđuje izvlačenje dna radne površine. Za najefikasnije hvatanje isparenja za zavarivanje, sto je opremljen poklopcem sa zadnjim uglom, koji osigurava efikasno hvatanje narastajućih isparenja za zavarivanje. Stol za zavarivanje opremljen je sopstvenim, integrisanim osvetljenjem zbog porasta do visine zadnjeg poklopca, koji svojom veličinom zaklanja prirodno osvetljenje. Sto za zavarivanje isporučujemo u varijanti sa lokalnim G&G Micro JET filterom, ili u varijanti sa mogućnošću povezivanja sa centralnim izduvnim gasom.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog