Ventilatori za odsisavanje i transport

Izrađujemo ventilatore za transport za sistem izduvanja prašine i piljevine. Ventilatori su određeni za izduvanje vazduha s mešavinom piljevine i prašine.

01

Ventilatori za transport


Naši ventilatori izrađeni su za sistem izduvanja prašine i piljevine gde usisani materijal prolazi kroz transportni ventilator. Najčešće se koristi u sistemu izduvanja prašine pod pritiskom, gde izduvavanje transportnog ventilatora dovodi do filtarskog uređaja. Druga uobičajena primena je uklanjanje vlažnih piljevina u punjačima pomoću ciklonskog separatora i preko pneumatskog sitema za transport materijala.
02

Materijalna izvedba


Proizvodimo ventilatore za spoljašnju ugradnju bez potrebe krovnih konstrukcija. U cevovod ventilatori su spojeni na kanal preko opružnih vezica kako bi se sprečilo širenje vibracija. Svaki ventilator uključuje kompenzatore vibracija između baze i ventilatora. Proizvodimo transportne ventilatore u rasponu snage od 3,0 do 18,5 kW.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Zatim se vazduh dovodi do ciklonskih separatora, gde se odvajaju grube čestice lake frakcije. Ovako zarobljene grube čestice izvode se…

Toplotna izolacija cevi

Istovremeno, toplotna izolacija cevovoda sprečava hlađenje plina unutar trasa cevovoda i doprinosi smanjenju ili eliminisanju mogućnosti kondenzacije pare na unutrašnjosti…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog