Ventilatori za odsisavanje i transport

Izrađujemo ventilatore za transport za sistem izduvanja prašine i piljevine. Ventilatori su određeni za izduvanje vazduha s mešavinom piljevine i prašine.

01

Ventilatori za transport


Naši ventilatori izrađeni su za sistem izduvanja prašine i piljevine gde usisani materijal prolazi kroz transportni ventilator. Najčešće se koristi u sistemu izduvanja prašine pod pritiskom, gde izduvavanje transportnog ventilatora dovodi do filtarskog uređaja. Druga uobičajena primena je uklanjanje vlažnih piljevina u punjačima pomoću ciklonskog separatora i preko pneumatskog sitema za transport materijala.
02

Materijalna izvedba


Proizvodimo ventilatore za spoljašnju ugradnju bez potrebe krovnih konstrukcija. U cevovod ventilatori su spojeni na kanal preko opružnih vezica kako bi se sprečilo širenje vibracija. Svaki ventilator uključuje kompenzatore vibracija između baze i ventilatora. Proizvodimo transportne ventilatore u rasponu snage od 3,0 do 18,5 kW.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog