Zavarene cevi

За вас смо припремили мрежну базу података СТЕП модела заварених ваздушних канала.

Baza podataka i cenovnik cevi
01

Katalog i cenovnik cevi


Pripremili smo vam onlajn bazu podataka sa STEP modelima zavarenih vazdušnih cevi. U našu bazu podataka možete ući preko cenovnika za cevi, koji se prikazuje nakon klika na dugme „Preći na katalog“.

Dostupno je preko 6 500 STEP datoteka za preuzimanje. Registracija nije potrebna, sve se rešava intuitivno. Za navigaciju u cenovniku kliknite na slike; za povratak na ponudu, kliknite na ikonicu kuće u zaglavlju dokumenta. Znamo da je modeliranje trase cevovoda dug i težak proces, pa vam s velikim zadovoljstvom nudimo svoju bazu podataka i nadamo se da će vam uz nju posao biti mnogo lakši.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Zatim se vazduh dovodi do ciklonskih separatora, gde se odvajaju grube čestice lake frakcije. Ovako zarobljene grube čestice izvode se…

Toplotna izolacija cevi

Istovremeno, toplotna izolacija cevovoda sprečava hlađenje plina unutar trasa cevovoda i doprinosi smanjenju ili eliminisanju mogućnosti kondenzacije pare na unutrašnjosti…

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog