Modernizacija aspiracije silosa

Partner: Modernizacija aspiracije silosa

Naša primena ugovora o „modernizaciji aspiracije silosa“ podeljena je na sledeće oblasti:

  • aspiracija gornjih saobraćajnih pravaca u silosu kapaciteta 12.600 m3 / h
  • težnja donjih transportnih pravaca snagom od 11.000 m3 / h
  • aspiracija postrojenja za predtretman i postrojenja za preradu zrna 6.000 m3 / h

Tokom modernizacije aspiracije silosa, sve postojeće aspiracije (vazdušni kanali, ventilatori, centrifugalni separatori itd.) Demontirani su u celini. Svaki krug je bio opremljen sopstvenim G&G Jet BAG filterom sa integrisanim ventilatorom. Svi filteri su instalirani na 8. spratu mašinske sobe.

Regeneracija filtarskog platna vrši se automatski protokom komprimovanog vazduha. Svaki filter je opremljen kontrolnom jedinicom i diferencijalnim filterom gubitka pritiska filtra, što daje impuls za regeneraciju kada se dostigne zadati gubitak pritiska. Deponija otpada rešena je pomoću rotacionog dodavača i povezana sa postojećim stazama za otpad.

Implementacija je takođe obuhvatala opsežno demontiranje postojećih ciklonskih separatora, koji su postavljeni na čeličnu konstrukciju sa spoljne strane silosa. Za demontažu su korišćeni penjači uz pomoć autodizalice. Penjači su takođe demontirali deo krova zgrade, gde je stvoren otvor za uklanjanje demontiranih delova tehnologije i lansiranje novih filtarskih jedinica i ventilatora u mašinsku sobu. Čitav proces demontaže i montaže tehnologije bio je tehnički vrlo zahtevan za organizaciju montaže, što nam je obezbedila partnerska kompanija V-Dusting.

Korišćene jedinice filtera tipa G&G Jet BAG

Jedinice filtera G&G Jet BAG su jedinice od tekstilnog filtera opremljene automatskom regeneracijom medijuma filtera pomoću protitočnog komprimovanog vazduha. Iz iskustva iz pojedinačnih primena, vek trajanja medijuma za filtriranje dostiže više od 20.000 radnih sati, bez potrebe za ručnim čišćenjem. Filterski mediji su ravni, glatki rukavi od netkanog tekstila sa osnovnom težinom od 550 g / m2. Filter medijum ne sadrži nabore u kojima bi se slegla prašina. Istovremeno je vrlo mehanički otporan na kidanje ili abraziju. Vrednost zaostalog leta čestica prašine kreće se od 0,25 mg / m3 do 5 mg / m3 u zavisnosti od izdvojene prašine. Uređaj za filtriranje je opremljen ili kontejnerom za otpad zapremine 50 litara, ili odlagalištem otpada preko rotacionog dodavača u BIG-BAG, ili dizajnom prema specifičnoj potražnji. Takođe proizvodimo G&G Jet BAG filtere u dizajnu za ekstrakciju eksplozivne prašine.

Ostale reference

Furnace dedusting – OFZ, a.s

Composite dust extraction – GDP KORAL, s.r.o.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.