Sistem čišćenja odlivaka pre farbanja

Partner: Sistem čišćenja odlivaka pre farbanja

Ostvarili smo porudžbinu za našeg partnera - kompaniju SURFIN Technologi s.r.o. koja se sastojala u dizajnu kutije za čišćenje odlivaka pomoću mlaznica za čišćenje - izduvavanje usisnim sistemom u uređaj za filtriranje tkanine.

Predloženi sistem čišćenja odlivaka pre farbanja namenjen je uklanjanju odlivaka čestica prašine pre ulaska u liniju za farbanje.

Naša tehnologija je tako postala sastavni deo kompletne linije farbanja generalnog izvođača SURFIN Technologi s.r.o.

Kutija za puhanje za čišćenje je jedinstveno dizajnirana, gde se čišćenje odlivaka vrši pomoću dve mlaznice za duvanje postavljene koso u smeru kretanja odlivaka. Za ekstrakciju i filtraciju vazduha koristili smo uređaj za filtriranje tipa G&G Jet BAG koji smo proizveli.

Čitav sistem deluje kao jedan funkcionalni set, koji takođe pokreće ventilator visokog pritiska ventilacione kutije zajedno sa filtarskom jedinicom. Sakupljanje prašine rešava se pomoću kante zapremine 50 litara. Filtrirani vazduh se vraća u proizvodne prostorije. Dizajn i proizvodnja pojedinačnih uređaja bili smo sami. Montažne aktivnosti za nas je obezbedila partnerska kompanija V-Dusting.

G&G Jet BAG oprema za filtriranje

Jedinice filtera G&G Jet BAG su jedinice od tekstilnog filtera opremljene automatskom regeneracijom medijuma filtera pomoću protitočnog komprimovanog vazduha. Iz iskustva iz pojedinačnih primena, vek trajanja medijuma za filtriranje dostiže više od 20.000 radnih sati, bez potrebe za ručnim čišćenjem. Filterski mediji su ravni, glatki rukavi od netkanog tekstila sa osnovnom težinom od 550 g / m2. Filter medijum ne sadrži nabore u kojima bi se slegla prašina. Istovremeno je vrlo mehanički otporan na kidanje ili abraziju. Vrednost zaostalog leta čestica prašine kreće se od 0,25 mg / m3 do 5 mg / m3 u zavisnosti od izdvojene prašine. Uređaj za filtriranje je opremljen ili kontejnerom za otpad zapremine 50 litara, ili odlagalištem otpada preko rotacionog dodavača u BIG-BAG, ili dizajnom prema specifičnoj potražnji. Takođe proizvodimo G&G Jet BAG filtere u dizajnu za ekstrakciju eksplozivne prašine.

Ostale reference

Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Partner: Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Zatim se vazduh dovodi do ciklonskih separatora, gde se odvajaju grube čestice lake frakcije. Ovako zarobljene grube čestice izvode se…

Toplotna izolacija cevi

Partner: Toplotna izolacija cevi

Istovremeno, toplotna izolacija cevovoda sprečava hlađenje plina unutar trasa cevovoda i doprinosi smanjenju ili eliminisanju mogućnosti kondenzacije pare na unutrašnjosti…

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.