Težnja putevima transporta žita

Ovo je specifično rešenje za aspiraciju transportnih puteva mešavina žitarica i hrane za životinje koristeći lokalne tačke filtera. Jedinice filtera u vodoravnom dizajnu koriste se za odprašivanje lančanih transportera - reditelja. Filteri vertikalnog dizajna koriste se za odprašivanje dizala. Svi korišćeni filteri su bili tipa G&G Local JET postavljeni direktno na usisane transportere.

Uređaj za filtriranje G&G Local JET je jedinica za filtriranje opremljena automatskom regeneracijom medijuma za filtriranje od netkanog materijala pomoću protivstrujnog komprimovanog vazduha. Životni vek filtarskog medija je više od 10.000 radnih sati, bez potrebe za ručnim čišćenjem. Filterski mediji su ravni, glatki rukavi od netkanog tekstila sa osnovnom težinom od 550 g / m2. Filter medijum ne sadrži nabore u kojima bi se slegla prašina i vrlo je mehanički otporan na kidanje ili abraziju. Vrednost zaostalog leta čestica prašine na izduvnim gasovima je u rasponu od 1 – 3 mg / m3. Izduvni ventilator može biti opremljen kružnim prigušivačem zvuka na izlazu kako bi se smanjilo opterećenje buke od filtarskog uređaja. Pražnjenje se vraća natrag u put materijala.

Za aspiraciju je korišćeno ukupno 13 G&G Local JET filtarskih jedinica. Postojalo je 7 horizontalnih filtera za uklanjanje prašine iz redova prašine i 6 vertikalnih filtera za uklanjanje prašine od liftova.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.