Težnja putevima transporta žita

Ovo je specifično rešenje za aspiraciju transportnih puteva mešavina žitarica i hrane za životinje koristeći lokalne tačke filtera. Jedinice filtera u vodoravnom dizajnu koriste se za odprašivanje lančanih transportera - reditelja. Filteri vertikalnog dizajna koriste se za odprašivanje dizala. Svi korišćeni filteri su bili tipa G&G Local JET postavljeni direktno na usisane transportere.

Uređaj za filtriranje G&G Local JET je jedinica za filtriranje opremljena automatskom regeneracijom medijuma za filtriranje od netkanog materijala pomoću protivstrujnog komprimovanog vazduha. Životni vek filtarskog medija je više od 10.000 radnih sati, bez potrebe za ručnim čišćenjem. Filterski mediji su ravni, glatki rukavi od netkanog tekstila sa osnovnom težinom od 550 g / m2. Filter medijum ne sadrži nabore u kojima bi se slegla prašina i vrlo je mehanički otporan na kidanje ili abraziju. Vrednost zaostalog leta čestica prašine na izduvnim gasovima je u rasponu od 1 – 3 mg / m3. Izduvni ventilator može biti opremljen kružnim prigušivačem zvuka na izlazu kako bi se smanjilo opterećenje buke od filtarskog uređaja. Pražnjenje se vraća natrag u put materijala.

Za aspiraciju je korišćeno ukupno 13 G&G Local JET filtarskih jedinica. Postojalo je 7 horizontalnih filtera za uklanjanje prašine iz redova prašine i 6 vertikalnih filtera za uklanjanje prašine od liftova.

Ostale reference

Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Partner: Otprašivanje linije za drobljenje olupine automobila

Zatim se vazduh dovodi do ciklonskih separatora, gde se odvajaju grube čestice lake frakcije. Ovako zarobljene grube čestice izvode se…

Toplotna izolacija cevi

Partner: Toplotna izolacija cevi

Istovremeno, toplotna izolacija cevovoda sprečava hlađenje plina unutar trasa cevovoda i doprinosi smanjenju ili eliminisanju mogućnosti kondenzacije pare na unutrašnjosti…

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.