Transport piljevine do silosa

Partner: Transport piljevine do silosa

Značajna referenca je ugradnja pneumatskog transporta piljevine u udaljeni silos.

Transportni sistem za piljevinu na udaljenost od 150 metara, opremljen je pomoćnim transportnim ventilatorom naše proizvodnje i za odvajanje piljevine koristi se ciklonski separator s rotacionom hranilicom naše proizvodnje.

Osnovni zadatak narudžbe bilo je osigurati mogućnost punjenja dviju silosa, između kojih je veća  udaljenost – od oko 150 m. Za realizaciju narudžbe – transporta piljevine u silos korištene su naše zatvarajuće zaklopke, preklopna zaklopka, ciklonski separatori, transportni ventilatori i rotacione hranilice.Za sustav cevovoda koristi se u ravnim odjeljcima spiro cevi u ojačanoj kombinaciji sa zavarenim zglobovima s dugim radijusom luka. Svi spojevi dijela cjevovoda rešeni su s prirubničkim spojevima tako da spojevi cevovoda ne predstavljaju opasnost od piljevine. Cevovod  za transport piljevine opremljeno je inspekcijskim otvorima za pregled i eventualno čišćenje grane cijevi. Ugradnju tehnologije osigurala je naše odjeljenje za realizaciju komponenta G&G filtration CZ, s.r.o. u suradnji s partnerom V-Dusting, s.r.o..

Transportni ventilator

Naši ventilatori dizajnirani su za sisteme izduvanja piljevine i prašine u kojima izduvani materijal prolazi kroz transportni ventilator. Najčešće se koristi sistemu izduvanja prašine pod nad-tlakom, u kojem izduvane čestice od transportnog ventilatora  idu u filtarski uređaj. Druga uobičajena primjena je za izduvanje vlažne piljevine pomoću ciklonskog separatora i u pneumatskom sistemu za transport materijala.

Prijevoz piljevina je u većini slučajeva riješen transportnim ventilatorima. U određenim slučajevima, međutim, moguće je upotrebiti vakuumski sustav za transport piljevine s ventilatorom smeštenim iza filtarske jedinice. Za transport piljevine proizvodimo niz transportnih ventilatora snage 3,0 do 18,5 kW.

Ostale reference

Furnace dedusting – OFZ, a.s

Composite dust extraction – GDP KORAL, s.r.o.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.