Usisavanje postrojenja za nanošenje praškastog premaza

Partner: Usisavanje postrojenja za nanošenje praškastog premaza

Ostvarili smo porudžbinu za našeg partnera - kompaniju SURFIN Technologi s.r.o. zamena postojeće opreme za filtriranje za ekstrakciju postrojenja za praškasto lakiranje novom opremom za filtriranje.

Koristili smo G&G Patro JET jedinicu filtera koju smo proizveli sa usisnim kapacitetom K = 10.000 m3 / h. Uređaj za filtriranje opremljen je antistatičkim patronama filtera, regeneriranim impulsima komprimovanog vazduha. Centrifugalni ventilator se nalazi u akustičnoj kutiji kako bi se osigurao nizak nivo buke. Izduvni filtrirani vazduh vraća se u prostor prodavnice praškastih boja. Naša isporuka je obuhvatala demontažu postojeće tehnologije filtracije i montažu nove jedinice za filtraciju sa vezom na postojeće cevovode. Implementaciju je obezbedila naša partnerska kompanija V-Dusting.

Opis filtera sa kertridžom

To je suv, uložak-filter uređaj za frakcije prašine, opremljen automatskom regeneracijom filtarskog medija pomoću komprimovanog vazduha. Regeneracija medijuma za filtriranje odvija se ciklično u zadatim vremenskim intervalima sa mogućnošću kontrole prema trenutnom gubitku pritiska. Snaga usisavanja određuje se pomoću ventilatora prema vrsti materijala i potrebnom opterećenju površine filtera. Opterećenje na površini filtra je postavljeno na najmanje 1,0 m3 / m2 / min za G&G Patro JET filter. Ventilator nije deo jedinice filtera. Proizvodimo opremu za filtriranje u dizajnu za postavljanje u spoljno okruženje, bez potrebe za krovom. Oprema za filtriranje postiže visoku efikasnost filtracije – na 99,9%, tako da je moguće vratiti filtrirani vazduh u proizvodnu halu. Odnos povratka vazduha u prostoru hale i spoljnom okruženju određuje dizajner tehnologije prema karakteristikama izvađenog materijala i vazdušnim uslovima proizvodnog pogona.

Ostale reference

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Partner: Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Želite postati partner?

Partnerstvo vam omogućava pristup mrežnom katalogu za partnere, uključujući informacije o cijenama, automatski generirane ponude i njihova povijest. Molimo ispunite kontaktni obrazac u nastavku. Naš odjel prodaje kontaktirat će vas.