Servis

Servis opreme za filtriranje jednako nam je važno kao i prodaja ili ugradnja novih izduvnih sistema. Servisnim aktivnostima pristupamo profesionalno – rešavamo i vođenje evidencije istorije servisiranja filtera i poboljšanje ASF sistema – samodijagnostičkog sistema filtera koji automatski predviđa buduće kvarove mašine. Uslužne radnje obavljamo za sopstvene proizvode, ali takođe servisiramo i filtere drugih proizvođača, tako da je klijent sveobuhvatno zbrinut. Naše servisno odeljenje takođe obezbeđuje zamenu filtarskih medija za filter jedinice naše proizvodnje, kao i zamenu filtera drugih proizvođača. Takođe pružamo usluge dinamičkog balansiranja ventilatora i mehaničke popravke filtarskih jedinica.

Servis
Samodijagnostički sistem filtera
01

Samodijagnostički sistem filtera ASF


Da li imate pogon za filtriranje od kojeg zavisi vaša tehnologija proizvodnje? U slučaju bilo kakvog kvara tehnologije filtracije, da li ste prisiljeni da isključite proizvodnu liniju? Da li vam je čistoća radnog okruženja toliko važna da ne možete da priuštite neplanirani prekid tehnologije filtracije? Za vas imamo idealan ASF samodijagnostički sistem filtera.
Zamena medijuma za filtriranje
02

Zamena medijuma za filtriranje


Naše servisno odeljenje obezbeđuje zamenu medijuma za filtriranje na filter jedinicama naše proizvodnje, ali i zamenu filtera drugih proizvođača. Osnovne rezervne delove za G&G filtere držimo na zalihama, obično isporučujemo delove za servisiranje filtera drugih proizvođača u roku od jedne do dve nedelje. Sa varijantom ugovora o usluzi SERVIS 24, sav potreban materijal se čuva u našem skladištu ili u skladištu klijenta.
Mehaničke popravke filtarskih jedinica
03

Mehaničke popravke filtarskih jedinica


Naše servisno osoblje vrši mehaničke popravke sistema za filtriranje. Mehanička oštećenja nastaju uglavnom usled izdvajanja abrazivne prašine i velikih brzina usisavanja.
Dinamično balansiranje ventilatora
04

Dinamično balansiranje ventilatora


Usredsređeni smo na ne-demontažno balansiranje rotora ventilatora. Zavarivamo transportne ventilatore i izduvne radijalne ventilatore. Specijalizovani smo za balansiranje ventilatora u sistemima za filtriranje direktno kod klijenata, na nerazstavljeni način.
Cenovnik usluga
05

Cenovnik usluga


Cenovnik osnovnih servisnih delova kao što su džepovi za filtere, vreće za filtere, creva i kertridži za filtere, čaure za raspodelu. Cenovnik osnovnih operacija i satnice servisera. Primer razvijenog plana usluga za operatore tehnologije filtracije.

Primjerci naše opreme u praksi

G&G Partneři

Aluminium Cutting – ExactCut, s.r.o.

Dedusting of large casting blasters – Slévárna Kuřim, a.s.

Mi smo G&G filtracija

G&G se bavi razvojem i proizvodnjom industrijskih proizvoda za usisavanje i filtriranje zraka. Tvrtku G&G osnivali su zajedno Dipl.Ing. Radek Veselý i Dipl. Ing. Miloš Gregor zbog jedinog cilja i to proizvodnje filtracijske tehnologije za međunarodna tržišta.

Više o nama

G&G filtration
filtriranje za cijeli svijet

G&G Výroba

Imamo tako mnogo više! Pogledajte naš katalog